Nu har jag en värmepump

God morgon, god morgon, god morgon alla mina trevliga och glada läsare. Idag är det fredag och jag hoppas att ni ser lika mycket fram mot helgen som jag. Det kommer handla mycket om datorer och IT på bloggen idag, men jag ska börja med att berätta om något helt annat, om ett företag som heter JL VVS & Kylteknik som är ett företag som har hjälpt mig inom vvs. Det här företaget finns för dig som behöver hjälp med vvs-arbeten i Östersund med omnejd och när man vänder sig till det här företaget kan man få hjälp med i stort sett allt som har med vvs att göra plus att de säljer och utför service på värmepumpar. Jag bestämde mig att installera en värmepump inför den här vintern eftersom jag ville göra något för att få ner uppvärmningskostnaderna, och då började jag se mig om efter något företag inom detta. Då hörde jag av en vän att det finns ett företag inom vvs-arbeten i Östersund som är duktiga på just detta, och det är alltså detta företaget som jag skriver om nu. JL VVS & Kylteknik är ett företag som ägs av en kompetent man som heter Jesper som är väldigt mån om att skapa goda relationer till sina kunder som söker hans hjälp inom vvs-arbeten i Östersund med omnejd. Detta är det lilla företaget med den stora kompetensen inom vvs, så jag vill tipsa er om som är i behov av någonting inom vvs-arbeten här i Östersund att vända er till Jesper på JL VVS & Kylteknik, är det någon som har kompetensen inom vvs och värmepumpar så är det han!