Hemsidan blev ett lyft för mig nu när jag blivit entreprenör

Hej och god eftermiddag. Jag har fått så många bra digitala verktyg som ger mig god hjälp på vägen nu när jag har blivit entreprenör. Jag har alltid varit full av idéer och nu har jag omsatt en idé i praktiken. Jag har startat företag! Men det är så många olika bitar som ska falla på plats och ett skepp kan inte segla med bara kaptenen på skutan, det krävs så många olika kompetenser. Detta innebär i praktiken att jag har tagit hjälp av ett företag som har gjort en hemsida i Göteborg åt mig, ett företag som heter Adsearch

Det är det ena digitala verktyget men de har även hjälpt mig med andra saker. Det kommer att bli en del inlägg om Adsearch framöver eftersom jag tycker att det här företaget gör så många bra saker som kan vara till hjälp för många. Men för att inte sväva ut för mycket hade jag i det här inlägget tänkt att hålla mig till det här med att de hjälpt mig med min hemsida i Göteborg, och att alla som vill få hjälp till en hemsida i Göteborg kommer att kunna få mycket professionell hjälp av Adsearch. Det spelar ingen roll hur bra tjänster eller produkter jag har att erbjuda mina kunder om inte detta presenteras på ett bra sätt på nätet. Att inte finnas på nätet i dag på till exempel en hemsida är samma sak som att binda ris till sin egen rygg. Om ni har ett företag och ni vill presentera ert företag på ett bra sätt så kommer Adsearch att kunna ge er hjälpen som ni behöver. Behöver ni en hemsida i Göteborg ska ni definitivt höra av er till Adsearch.