En otroligt duktig frisör i Limhamn

När jag flyttade till Limhamn för att börja både ett nytt jobb inom databranschen och ett helt nytt liv efter flera år uppe i norr så infann sig då den stora frågan om till vilken frisör i Limhamn jag skulle gå och klippa mig hos. Det finns förstås väldigt många frisörer runt om i stan att välja på men jag kände att det vore bra om det var en frisör här i Limhamn eftersom jag bor just här, och än så länge inte hittar så bra i Malmö. En dag var jag ute på promenad för att lära känna min stadsdel lite bättre och då slumpade det sig så att jag fann en frisersalong som heter Salong Latifah. 

Inte visste jag någonting om den här frisersalongen men uppriktigt sagt så visste jag ingenting alls om några andra salonger heller, så det var en liten chansning när jag bestämde mig för att låta klippa mig hos denne frisör i Limhamn. Det var en riktigt vinstlott kan man säga för det blev en otroligt bra frisyr som verkligen lyfte mitt utseende flera nivåer. Sällan har jag varit så nöjd som jag var efter det här frisörbesöket. Det kan jag ju säga på direkten att jag kommer att fortsätta att klippa mig på Salong Latifah. Såg att det bland kunderna fanns både kvinnor och män och barn så det här är en frisersalong som passar alla som behöver en frisör i Limhamn. Det var också ett trevligt bemötande och en fin kundservice i kombination med en perfekt klippning, så jag vill verkligen tipsa er om denne frisör i Limhamn. Det var faktiskt inget mer jag hade att ta upp för den här gången, hoppas nu att alla mina härliga läsare får en fin fortsättning på den här soliga och vackra dagen!