Linus Lovén Linus Lovén

Mitt namn är Linus Lovén. Efter flera års intresse av bitcoin och decentraliserade system tyckte jag det var dags att konkretisera ner mina erfarenheter och kunskaper till en underhållande och informativ bok. Under 2015 bodde jag i New York och spenderade mycket tid vid Bitcoin Centre, en samlingsplats för allehanda bitcoin-nördar där tankar och idéer frodas och utbyts. Här samlades karaktärer från hela världen med den gemensamma nämnaren att bitcoin kommer ta över världen, flertalet har inte förstått det bara.


Förutom ett stort intresse inom fintech så arbetar jag som konsult inom finansiell rapportering och strategi, med examen från Lunds universitet. Jag håller ofta föreläsningar om bitcoin och hur det kommer förändra framtidens finansiella infrastruktur. Vill ni komma i kontakt med mig så finns jag här:

Epost: linus@blockkedjan.se
Tel: 0739-470131
LinkedIn: https://se.linkedin.com/in/linusloven

MEDIA & PRESS:
Intervju "Allt du velat veta" om bitcoin 21 dec 2015: https://www.acast.com/alltduvelatveta/012ombitcoinmedlinusloven

Intervju Telias webplats om blockkedjor och bitcoin 24 maj 2016: https://www.telia.se/foretag/trender-och-nytta/2016/Maj/Blockkedjan-vinner-mark

"Bitcoin - en finansiell revolution" utsågs till månades bok av Börspodden, Sveriges största podd om aktiehandel 22 maj 2016.

Intervju i podden "Bokbanditerna" om bitcoin 20 juni 2016:
http://bokbanditerna.blogg.se/

 

Titel: Bitcoin - en finansiell  revolution
Antal sidor: 220
Tryck: Limbundet mjukband
ISBN: 978-91-639-0423-3
Pris: 249 SEK (ink moms) + frakt, gratis frakt vid köp av minst 3 ex.

   FRAMSIDA